Live videobellen met de echte Sint & Piet

Ontmoet Sint en zijn leukste Piet op een exclusieve en unieke manier! Ontvang een brief van Sint, waarin hij vraagt om te videobellen. Klop op het afgesproken moment aan bij de online werkkamer van Sinterklaas, treed binnen en stel hem en de Piet al je vragen. Natuurlijk weten ze ook wat er over jou in het grote boek staat en hebben ze zelfs een tekening ontvangen! Uiteindelijk kan Sinterklaas vertellen waar de cadeautjes liggen verstopt in huis. Zelfs online- zorgen we voor een onuitwisbare indruk bij jong en oud, en dat geheel coronaproof. Ook ideaal voor kinderen die een bezoek aan huis net iets te spannend vinden of een sinterklaasviering met familie in het buitenland. Tenslotte sturen wij het hele videogesprek achteraf gratis toe als blijvende herinnering.

Wil je opa, oma, je oom, je tante of vrienden laten meekijken? Dat kan! Je kunt tot maximaal 2 anderen uitnodigen om mee te kijken tijdens het gesprek. Kortom, ‘Spreek de Sint.nl’ is een laagdrempelige, exclusieve en onvergetelijke ervaring voor de kinderen van nu en de kinderen van vroeger. Ook geschikt voor bedrijven en scholen!*

Bekijk onze tips en FAQ voor alle informatie en antwoorden op al je vragen.

Tijdsduur +/- 15 minuten / Kosten €39,95 incl. btw
Kosten door last minute korting: €37,00 incl. btw
Let op! Je hebt slechts 1 ticket nodig per gezin, niet per deelnemer van het gesprek.

Het is helaas niet meer mogelijk om een videogesprek met Sinterklaas te reserveren voor 2021. Sinterklaas bij je thuis op bezoek? Dit is wel nog mogelijk!