ACTIE! Boek vóór 1 oktober 2021 en ontvang vroegboekkorting met kortingscode WsB1586VROEG

Informatie
 
- Let op! Een aanvraag is nog geen definitieve boeking. Een boeking is pas definitief na een bevestiging van het gekozen tijdvak door ons en door een betaling via de daarna verstuurde betaallink.
 
- Je ontvangt van ons een brief van Sinterklaas, welke in de schoen kan worden gestopt. Hierin geeft Sinterklaas aan langs te komen. Op deze brief kun je zelf de dag en het tijdstip van het geplande bezoek invullen. Naast deze brief lees je bij 'tips en FAQ' vanalles om het bezoek onvergetelijk te maken.
 
- De link voor het aanleveren van informatie voor in het grote boek, zullen wij begin november versturen. Via deze link kan je ook aangeven waar de cadeaus liggen en of we mogen strooien.
 
- Je kunt geen exact tijdstip reserveren, enkel een tijdvak. Wij plannen het bezoek in het gewenste tijdvak in. Wanneer dit niet mogelijk is, nemen we contact op om eventuele alternatieven voor te leggen.
 
Vragen? Wij zijn telefonisch of via WhatsApp dagelijks bereikbaar van 9:00 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer +31 6 51 74 15 92, op klantenservice@spreekdesint.nl of via onze live chat op deze website. 
Op dit telefoonnummer versturen wij 5 minuten voordat we arriveren een SMS. Tevens dient dit nummer bereikbaar te zijn tijdens de boeking.
Is er nog iets dat Sint moet weten of rekening mee dient te houden? Let op! Vermeld hier de verstopplek van de cadeaus.